A+ R A-
2014. március 26., szerda 09:03

A valódi fogyás titka!

Értékelés:
(2 szavazat)
A valódi fogyás titka! - 5.0 out of 5 based on 2 votes

A valódi fogyás titka!

Vajon mi lehet az, amitől ténylegesen lefogyunk és tudjuk tartani a kívánt súlyunkat akár életünk végéig?
Rengeteg „csodaszert" árusítanak, amellyel garantálják a biztos fogyást. Sajnos a legtöbb esetben megpróbálják elhitetni a kétségbe esett emberrel, hogy még mozogni sem kell hozzá és azt ehet, amit csak akar. Számos 21. századi csodaszerről halottunk már, amit este elég lenyelni és másnap reggel megszabadultunk feles kilóinktól.
Biztos mindenki találkozott, vagy halott már ilyenekről.

kvr nbe vkony2

Ha ez ennyire egyszerű lenne, AKKOR MITŐL VAN ELHÍZVA A FÉL ORSZÁG???
Jobb esetben pár ezer forintért (rosszabb esetben pár tízezerért) megvesszük a „csodaszert" és máris megoldódott az egyik legnagyobb problémánk. Nem???
HÁT NEM!!!
Nagyon remélem, hogy azt sokan tudják ez nem így működik. Vannak ugyan táplálékkiegészítők, amelyek SEGÍTIK a diétát, de az önmagában nem túl sok.
Akkor vajon mi a titok?
Biztos a táplálkozás és a sport, hiszen mindenki ezt mondja.
Valóban a helyes, diétás táplálkozással és a megfelelő testmozgással szép eredményeket el lehet érni, persze csak ha akarjuk, méghozzá nagyon.
A legtöbb túlsúlyos ember életében eljön az a pont amikor eldönti, hogy lefogy. Mégis nagyobb részük elkezd valamiféle diétát, nem elég kitartó és abbahagyja. Csinálgatja néhány hétig, esetleg hónapig, de nem történik meg a „csoda" és vége. ÉN MINDENT MEGPRÓBÁLTAM, nem tudok lefogyni, biztos a hormonok, vagy örököltem, a szüleim is túlsúlyosak stb. stb. stb. mindenki ismeri a kifogásokat, nyafogásokat.
Amennyiben valaki mégis ráveszi magát, hogy lefogy nem csupán egy fogyókúrát kell végigcsinálnia és pár hónapot sportolni, hanem TELJES ÉLETMÓDOT KELL VÁLTOZTATNI, AMIHEZ BIZONY AKARAT KELL, MÉGHOZZÁ NAGYON ERŐS AKARAT ÉS KITARTÁS AKÁR EGY EGÉSZ ÉLETEN ÁT.
A fogyás is, mint a legtöbb dolog az életben TŐLÜNK függ, hogy sikerül, vagy nem, hogy milyen elszántak vagyunk, mennyire akarunk lefogyni és milyen kitartóak vagyunk.
Fontos a helyes táplálkozás és a mozgás, de ha MI nem akarjuk eléggé akkor bizony sosem érünk célba.
Megjelent: 2218 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. március 26., szerda 09:40

Menü

Belépés

Emlékezzen rám