2018 március 25. vasárnap
A+ R A-
2013. július 27., szombat 14:54

Személyi edző, táplálkozási tanácsadás, diéta, fogyókúra, sport, Szeged Kiemelt

Értékelés:
(16 szavazat)
Személyi edző, táplálkozási tanácsadás, diéta, fogyókúra, sport, Szeged - 5.0 out of 5 based on 16 votes

A személyi edző házhoz megy

Nincs kedved a zsúfolt edzőtermekben várakozni a gépekre, tanácstalanul téblábolni a tömegben? Esetleg már vannak otthon saját gépeid, de hiányzik a motiváció a szakértelem, a sikerélmény?
Igény szerint felkereslek othonodban és több éves gyakorlatommal, tapasztalatommal, házi személyi edzőként segítek céljaid elérésében, személyre szabott edzésformákkal.
Ha még nincsenek eszközeid, (amire néhány súlyzótól eltekintve lehet, hogy nincs is szükséged) de tervezed a vásárlást, tanácsaimmal segítek a legjobb ár-érték arányú és hasznosságú, a leginkább szükséges gépek, eszközök kiválasztásában.
Az edzés mellett, személyre szabott táplálkozási és életmód tanácsadást is nyújtok.
Keress a 30 662-5181-es telefonszámon!

 

fitnesz lny„Akik úgy vélik, hogy nincs idejük a testmozgásra, azok előbb-utóbb kénytelenek lesznek időt találni a betegségre."

Edward Stanley

Minden reggel ébreszt az óra, felkelünk. Kapkodunk, gyerekeket visszük az iskolába... „Most nincs időm reggelizni, majd lehet, hogy útközben bekapok valamit", de már arra sincs idő. Megérkeztünk a munkahelyre, a főnők már nagyon ideges, de mindig az. Ma nagyon sok a munka, de tegnap is sok volt és azelőtt is, mindig sok. Gyomrunk már görcsben van, már nincs is étvágyam és ez így megy nap, mint nap. Vége a munkának, rohanás a gyerekekért, újból otthon, de még hazahoztam egy kis munkát a főnök nekem adta, „mert megérdemlem". Gyerekektől leckekikérdezés és végre este, vacsoraidő, most végre azt eszek, amit akarok, „mert megérdemlem", egész nap nem ettem semmit és ez így megy nap, mint nap.

Legtöbbször tényleg arra nincs idő, ami a legfontosabb számunkra, ez természetesen az EGÉSZSÉG. Az egészséges táplálkozás, testmozgás és pihenés, ami nem más, mint a DIÉTÁS ÉLETMÓD.

Oldalunkat azért hoztuk létre, hogy megpróbáljuk az emberek, legalább egy részét rávenni erre az életmenetre, hogy a napi fontos teendőink mellé tudjuk sorolni az egészségünket is.
Tudjunk időt szánni a napi 5-6 étkezésre, a heti 3-4 sportolási lehetőségre és természetesen a pihentető alvásra.
Eddigi gyakorlatunkat és tapasztalatunkat összeszedve mutatjuk meg a helyes utat a megfelelő életvitel kialakításához.
Egy irányt mutatunk, hogy a helyes táplálkozással és sportolással, hogyan érhetjük el és tarthatjuk meg ideális testsúlyunkat.
Ez nem csupán egy fogyókúra, amely néhány hétig esetleg hónapig tart, hanem egy életmód, életforma, amely bizony egy egész életen át tart.

Váljon szokássá az egészséges életmód és háláljuk meg testünknek, szervezetünknek, hogy minden nap rendelkezésünkre áll.

Egészségben és sportban gazdag napot kívánok mindenkinek!

Megjelent: 15490 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. december 01., vasárnap 23:13

Menü

Belépés

Emlékezzen rám