2018 március 22. csütörtök
A+ R A-
2013. július 16., kedd 12:50

Személyi edzés Szegeden

Értékelés:
(1 szavazat)
Személyi edzés Szegeden - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Miért tartsak személyi edzőt?
16 éves voltam, amikor életemben először lementem egy szegedi edzőterembe, testvéremmel. Gyönyörű nyári nap volt. Minden tökéletes, minden rendben, kivéve egyet, fogalmam sem volt arról, hogy mit csináljak, hol kezdjem, egyáltalán mitévő legyek?
Így hát nem maradt más hátra, mint, hogy testvérem „hatalmas" tapasztalatára támaszkodjak (ugyanis ő már „legalább" 10-szer volt a teremben). Csináltam, amit ő és amit a hatalmas nagydarab emberektől próbáltam ellesni, több, kevesebb sikerrel, inkább kevesebbel. Így ment hosszú hónapokig, amikor egy idősebb barátom vette a bátorságot és megpróbált egy edzéstervet kicsikarni az egyik „nagydarabtól", nem sok sikerrel, de nem adtuk fel. Néhány hónap elteltével éppen a pult mögött találtuk és összeszedve minden bátorságunkat újból rákérdeztünk az edzéstervre, mire ő elkezdett kotorászni egy fiókban és előhúzott egy gyűrött kis papír fecnit és átnyújtotta nekünk „tudjátok csinálni, nem?" kérdéssel. Persze mi bólogattunk, mint a kiskutyák.
Egy év sem telt el, de legalább már volt „valamilyen" edzéstervünk, ugyanakkor még mindig fogalmunk sem volt a gyakorlatok helyes végrehajtásáról, a helyes táplálkozásról, a táplálék-kiegészítőkről már nem is beszélve....
Így hát kénytelen voltam magam kitanulni a szakmát és a vele járó dolgokat.
Néhány év elteltével egyik barátom a teremből, egy táplálék-kiegészítő bolt nyitását tervezgette. Kérdezte lenne-e kedvem ott dolgozni. Természetesen igent mondtam, úgyhogy sikerült szépen lassan az évek folyamán ezt a szakmát is kitanulnom. Mellette elvégeztük a sportedzői képzést, hogy a gyakorlat mellett legyen papírunk is. Közben a helyes táplálkozás alapjait is sikerült elsajátítani.
Sok-sok év elteltével most én próbálom az eddigi tudásomat, tapasztalatomat átadni, hogy senki se járjon úgy, ahogy én kezdtem pályafutásomat.
Egy jó személyi edző segítsége elengedhetetlen a gyakorlatok helyes végrehajtásában, táplálkozási tanácsadásban, esetleg a táplálék-kiegészítők területén és még sorolhatnám.
Szaktudásommal azokat az embereket szeretném segíteni, akik egy sportos, egészséges életmódot, életvitelt szeretnének kialakítani ebben az egészségtelen és káros világban.
Akinek fontos egészsége fenntartása és ezt egy egész életen át folytatni kívánja.
Sportban gazdag és egészséges életet kívánok mindenkinek!
Megjelent: 1161 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. október 05., szombat 17:44

Menü

Belépés

Emlékezzen rám