2018 március 25. vasárnap
A+ R A-
2015. november 23., hétfő 15:32

A megújuló Szegi Fitness

Értékelés:
(2 szavazat)
A megújuló Szegi Fitness - 5.0 out of 5 based on 2 votes
Létezik Szegeden egy hely, ahol mindenki megtalálja a magának megfelelő mozgást, elérhető áron, kultúrált környezetben.
Egyre többen kezdenek rájönni, hogy mennyire fontos a mozgás, a sport. Ezáltal az edzőtermek látogatottsága is növekszik. Számos előnye van egy szinte egész nap nyitva álló konditeremnek.
Szegeden a Szegi Fitness pont egy olyan edzőterem, ahol a könnyed testmozgástól, a fitneszen, wellneszen át, akár egy versenyre való felkészülésig juthat a sportólni vágyó.
A sportlétesítmény a város egyik csomópontjánál található. Tarján városrészben, a József Attila Sugárút és a Budapesti Körút sarkánál. Rendkívül könnyen megközelíthető, mint tömegközlekedéssel, mint személygépjárművel egyaránt. A parkolás egész nap ingyenes az edzőterem előtt, vagy az udvarban.
A bérletárak kedvezőek, (havi felnőtt korlátlan kondi bérlet, amely tartalmazza a szauna használatát 6900.- Ft) szinte bárki számára elérhető (ez nem lehet kifogás :).

Található egy csak hölgyeknek fenntartott terem, (több, mint 100nm) ahol a kardió és a fitneszgépeken át a súlyzókon keresztül minden megtalálható. Fellelhető a létesítményben még aerobic részleg is, ahol számtalan óratípus létezik. És természetesen ott van a nagy (400nm) koedukált, férfiak és nők számára is, minden igényt kielégítő edzőterem. Fel sem lehet sorolni, hogy hányféle és fajta gép van, ( elsősorban Technogym és Life Fitness az uralkodó, de már helyet kapnak a legújjabb és legmodernebb HOIST gépek is) de a klasszikusoktól egészen a legújabb kondigépekig, minden fellelhető (egy élmény rajtuk edzeni :). Folyamatosan csak bővül, bővül és bővül a kardió és fitneszgép park.

Az öltözők és a mellékhelységek az idén nyáron lettek felújítva szépen és igényesen. A szauna is teljes rekonstrukción esett át az idén, amely nem mellékesen beletartozik az egyébként is kedvező bérlet árába.
Az edzőteremben személyi edző http://www.sportdieta.hu/magamrol.html szolgáltatásait is igénybe lehet venni, amellyel gyorsabban és hatékonyabban elérhető a kitűzött cél.
 
Ha kedvet kaptál gyere és próbáld ki, Szeged egyik legnagyobb, legmodernebb és legjobb árfekvésű konditermét.

 

 

Megjelent: 1879 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. november 26., csütörtök 15:05
Tovább a kategóriában: « Az edzőtermek népszerűsége

Menü

Belépés

Emlékezzen rám